Izolații Naturale

Echipa ta de profesioniști

Deținem certificate de calificare pentru persoanele din echipa de montaj, emise de producător.

Garantăm explicit, contractual și manopera.

Specialistul caselor eficiente energetic

Izolații Naturale

Izolații Naturale este membrul grupului CASE CALDUROASE SRL, companie cu activitate axată pe construcția de case eficiente energetic.

Izolații Naturale execută izolații pentru clădiri rezidențiale cu materiale naturale: celuloză, fibre de lemn pompate, planșe din fibre de lemn, membrane și accesorii pentru izolații.

Cum izolăm corect o mansardă?

​Utilizăm materiale de calitate și folosim tehnologiile recomandate de producător. Utilizăm echipamente de pompare moderne și utilaje performante, de ultimă generație din Germania. Prelevăm mostre și măsurăm densitatea, pentru o calitate optimă a lucrării. Lăsăm totul curat înainte de plecare. Muncim cu seriozitate și zâmbim împreună la final.

Ne mândrim cu

case izolate în toată țara

echipe

formate din

profesioniști cu experiență

De ce să alegi Izolații Naturale?

Suntem cei mai buni!

Folosim un sistem complex de urmărire a calității excuției.

 

1.

Oferim garanție de bună execuție 30 de ani, conform contractului (toți concurenții oferă doar certificatele materialelor, fără a garanta explicit, contractual și manopera)

2.

Distribuim materialele firmei Steico – Germania, cel mai mare și mai experimentat producător de materiale naturale pentru izolații din Europa, dar și cel mai vechi (produce izolații naturale de peste 85 de ani)

3.

Montăm șipci la pomparea cu presiune: acestea previn bombarea excesivă a membranei și împiedică alunecarea în timp a izolației, datorită formei create.

4.

Montăm membrană dedicată pentru pomparea cu presiune (are o rezistență la întindere lojngitudinală și transversală foarte mare).

5.

Garantăm pomparea la densitatea corectă – prelevăm mostre cu aparatul profesional de verificare a densității.

6.

Folosim doar utilaje profesionale, de ultimă generație – cele mai performante utilaje din Germania la ora actuală.

7.

Folosim un sistem complex de urmărire a calității execuției.

8.

Deținem certificate de calificare pentru persoanele din echipa de montaj, emise de producător. Școlarizarea unui profesionist este primul pas în execuția unei lucrări de calitate.

9.

Lucrarea este însoțită de un dosar cu certificări, agrementări, contract de execuție, fișă-deviz de lucrări, factură fiscală.

10.

Oferim posibilitatea plății cu cardul și plata în 12 rate fără dobândă prin card de credit.

11.

Avem o experiență vastă în izolarea caselor – peste 2000 de case izolate sub marca Izolații Naturale, dublată de experiența a peste 135 de case ecologice construite de la zero (www.casecalduroase.ro)

12.

Suntem transparenți în ofertare, mai exact preturile sunt fixe și clare, la metru pătrat, fără modificări ulterioare și fără costuri ascunse.

Cel mai avansat sistem de izolații este acum la îndemâna ta.

Promoție

Manopera de pompare GRATIS pentru suprafețe de minim 130 mp. Avem reduceri de preț la manoperă și pentru suprafețe mai mici. Contactează-ne acum și află de ce reducere beneficiază lucrarea ta!

Toate drepturile rezervate 2020 © Case Călduroase SRL