Izolații Naturale

Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea, solicitarea ofertelor și descărcarea materialelor postate în format PDF și/sau alegerea produselor și serviciilor) acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor cuprinse în acest document.

Site-ul izolatiinaturale.ro este proprietatea CASE CĂLDUROASE SRL, înregistrată în Satu Nou de Jos, Jud. Maramureș, Str. Cireșilor, nr. 24, nr. de înregistrare la Registrul Comertului J24/114/2014, Cod Fiscal RO 32755539, denumită în continuare CASE CĂLDUROASE.

Folosirea (vizitarea, solicitarea ofertelor și descărcarea materialelor postate în format PDF și/sau alegerea produselor și serviciilor) acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor cuprinse în acest document.

CASE CĂLDUROASE își asumă dreptul de a face modificări ale prevederilor ce urmează fără notificare. În cazul în care vor exista modificări ale conținutului secțiunii Termeni și Conditii, acestea vor fi actualizate pe site, unde se va publica cea mai recentă versiune.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul https://izolatiinaturale.ro este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor de mai jos.

Termeni

–         Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul https://izolatiinaturale.ro,

–         GDPR – (General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European în aprilie 2016, intrat în vigoare la data de 25 mai 2018, este regulamentul european 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, creat pentru a stabili modul în care sunt protejate datele cu caracter personal ale cetațenilor Uniunii Europene.

Conținut și drepturi de autor

Atât conținutul cât și designul site-ului https://izolatiinaturale.ro aparțin CASE CĂLDUROASE, fiind protejate de legile privind proprietatea intelectuală. Nu pot fi reproduse materialele afișate pe site fără a avea permisiunea scrisă din partea propietarilor site-ului https://izolatiinaturale.ro sau a administratorului/administratorilor firmei CASE CĂLDUROASE SRL.

CASE CĂLDUROASE are dreptul să suspende sau să înceteze accesul vizitatorilor la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut, fără nicio altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite motivarea acțiunii sale.

CASE CĂLDUROASE nu își asumă raspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, datorată direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularitații informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. CASE CĂLDUROASE nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

Comenzi și cereri pentru oferte de preț

Solicitarea de informații suplimentare sau cererile de ofertă de prețuri se pot trimite către CASE CĂLDUROASE pe urmatoarele căi:

–         Folosind formularul de contact de pe site AICI

–         Prin email la adresa office@izolatiinaturale.ro

–         Prin telefon la numerele 0756 322 811, 0721 956 688, 0737 143 094

Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la produsul/serviciul dorit. CASE CĂLDUROASE nu poate fi tras la răspundere sub nicio formă pentru neajunsurile cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete.

În cazul în care CASE CĂLDUROASE consideră că sunt necesare mai multe informații pentru a putea da o ofertă de preț reala sau pentru a stabili detalii în legatură cu oferta, poate cere date suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizată de acesta sau poate șterge cererea fără nicio înștiințare a utilizatorului.

Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, CASE CĂLDUROASE se obligă să le administreze în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate.

Scopul colectării datelor este:

– furnizarea serviciilor și a produselor conform ofertei curente. Utilizatorul trebuie să furnizeze aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau a produselor furnizate.

Refuzul furnizării acestor date duce la imposibilitatea furnizării serviciului sau produsului. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și, după caz, sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritățile naționale/europene/mondiale de înregistrare.

https://izolatiinaturale.ro respectă drepturile utilizatorului, conform cerințelor GDPR. Citește secțiunea Politica de confidențialitate AICI.

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Vom onora cererea dvs. respectând prevederile legale în vigoare.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele furnizate sunt incorecte, vă rugăm să ne informați în cel mai scurt timp posibil.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document.

CASE CĂLDUROASE își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Cel mai avansat sistem de izolații este acum la îndemâna ta.

Plata în 12 rate FĂRĂ DOBÂNDĂ !

Ai nevoie de izolație acum, dar nu ai banii necesari? Nu mai pierde energie încă un an, până vei strânge toți banii de izolație! Cum? Noi iți izolăm casa acum și tu vei plăti izolarea în 12 rate fără dobândă! Contactează unul dintre reprezentanții noștri pentru detalii.

 

Toate drepturile rezervate 2020 © Case Călduroase SRL