Izolația cu Lână de lemn

Soluția verde

Lâna de lemn Izolatii Naturale made by STEICO este un produs 100% natural, fiind obținut prin de-fibrarea materialului lemnos de dimensiuni mici (cipsuri de lemn de max 2 cm).

Materialul Lână de lemn este distins cu certificatul NaturePlus Eco-Label.

Economic şi Ecologic

Lână de lemn este un material termoizolant din fibre produse printr-o procedură specială și se tratează cu anumite substanțe pentru a-i da rezistență la foc, dăunători, rozătoare și mucegai.

Pe lângă aceste puncte forte, Lână de lemn este unul dintre materialele izolatoare care necesită cea mai mică cantitate de energie pentru producerea sa. Este un material care poate fi reciclat sau chiar compostat, dacă nu conține anumiți aditivi. Pentru aceste calități, materialul utilizat de noi a primit certificatul NaturePlus Eco-Label pentru materiale termoizolante.

Materialele termoizolante STEICO nu emit substanțe volatile periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediu, fapt confirmat de certificatul emis de Institutul de Biologie a Construcțiilor din Rosenheim (IBR). În plus, sistemul de construcții STEICO are certificat de la Institutul de Construcții Pasive din Darmstadt.

80% din viața noastră o petrecem în interior. Dar ştim cu siguranţă ce ne înconjoară? Misiunea STEICO este de a crea materiale de construcții care împacă nevoile oamenilor cu cele ale naturii. Astfel au fost create produsele noastre din materii prime reciclabile fără aditivi dăunători.

Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are un impact direct asupră săntății, în special pentru persoane alergice și pentru copii. Izolația cu fibră de lemn nu doar permite reducerea consumului de energie, dar contribuie în mare măsură la îmbunătățirea calității aerului din locuință.

 

Produsele STEICO primesc în mod constant calificativul „foarte bun” în studii independente, cum ar fi cele efectuate de către editura ÖKO-Test. Aşadar produsele STEICO garantează siguranță şi calitate pentru multe generații.

 

Lână de lemn este renumită pentru stabilitatea sa și pentru proprietățile care asigură un microclimat sănătos. Aceste produs a fost verificat de zeci de ani
în mii de case din toată Europa. Pe lângă proprietățile excelente de izolare acustică, reglează în mod activ transferul de umiditate, protejând structura clădirii împotriva deteriorării și menținând un microclimat sănătos în interior.

Cel mai avansat sistem de izolații este acum la îndemâna ta.

Promoție

Manopera de montaj este disponibilă la prețuri promoționale, cuprinse între 12 și 25 lei pe metru pătrat, în funcție de aplicație. Contactează-ne acum pentru mai multe detalii.