Izolația cu celuloză

Soluția verde

Celuloza STEICO este un produs care ajută mediul, fiind obţinut din descompunerea hârtiei reciclate, distins cu certificatul NaturePlus Eco-Label.

Economic şi Ecologic

Celuloza este un material termoizolant din fibre produse printr-o procedură specială de reciclare din maculatură (hârtie reciclată) care se taie la dimensiunea de câțiva milimetri și se tratează cu anumite substanțe pentru a-i da rezistență la foc, dăunători, rozătoare și mucegai.

Pe lângă aceste puncte forte, celuloza este unul dintre materialele izolatorii care necesită cea mai mică cantitate de energie pentru producerea sa. Este un material care, fiind obținut din resurse reciclate, la rândul său poate fi reciclat sau chiar compostat, dacă nu conține anumiți aditivi. Pentru aceste calități, materialul SteicoFloc a primit certificatul NaturePlus Eco-Label pentru materiale termoizolante.

Materialele termoizolante STEICO nu emit substanțe volatile periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediu, fapt confirmat de certificatul emis de Institutul de Biologie a Construcțiilor din Rosenheim (IBR). În plus, sistemul de construcții STEICO are certificat de la Institutul de Construcții Pasive din Darmstadt.

80% din viața noastră o petrecem în interior. Dar ştim cu siguranţă ce ne înconjoară? Misiunea STEICO este de a crea materiale de construcții care împacă nevoile oamenilor cu cele ale naturii. Astfel au fost create produsele noastre din materii prime reciclabile fără aditivi dăunători.

Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are un impact direct asupră săntății, în special pentru persoane alergice și pentru copii. Izolația cu celuloză nu doar permit reducerea consumului de energie, dar contribuie în mare măsură la îmbunătățirea calității aerului din locuință.

 

Produsele STEICO primesc în mod constant calificativul „foarte bun” în studii independente, cum ar fi cele efectuate de către editura ÖKO-Test. Aşadar produsele STEICO garantează siguranță şi calitate pentru multe generații.

 

Celuloza este renumită pentru stabilitatea sa și pentru proprietățile care asigură un microclimat sănătos. Aceste produse au fost verificate de zeci de ani
în mii de case din toată Europa. Pe lângă proprietățile excelente de izolare acustică, reglează în mod activ transferul de umiditate, protejând structura clădirii împotriva deteriorării și menținând un microclimat sănătos în interior.

Cel mai avansat sistem de izolații este acum la îndemâna ta.

Promoție

Manopera de pompare GRATIS pentru suprafețe de minim 130 mp. Avem reduceri de preț la manoperă și pentru suprafețe mai mici. Contactează-ne acum și află de ce reducere beneficiază lucrarea ta!

Toate drepturile rezervate 2020 © Case Călduroase SRL